Koselig utflukt!

Mandag og ny uke. Ny uke med ferie og ny uke til og gjøre noe moro, spennende, koselig…what ever you want! 🙂

Vi reiste opp til hytta på Vegårshei. Vi kjørte indre vei opp, Evje – Åmli – Vegårshei. En flott biltur og mye mer å se på enn den kjedelige E18. Jeg ville innom IKEA på vei hjem så det ble den kjedelige veien hjem.

Nå har jo mine foreldre bestemt seg for at de vil selge. Det er min mor sitt barndomshjem, bygget av min morfar. Vi har vel eid det rundt 30 år så jeg har mange gode minner derfra. Det blir selvsagt rart og ikke skal ha dette stedet lenger, men jeg har ikke hatt tid til og bruke det heller. Det er dumt, men slik mitt liv er nå så er det andre ting som prioriteres.

Mine foreldre begynner å bli gamle og jeg ser at å holde det i slik god stand som de har gjort, det tar tid og krefter. Tid har de nok av men når ting begynner å bli mer ork er det på tide og overlate til andre.

Vi hadde en kjempe koselig dag der oppe i dag med grilling og prat. Legge litt felles planer og utveksle tanker. Utrolig deilig følelse at de involverer oss begge og har oss begge i tankene når nye planer legges <3

Takk for en super dag!

 

 

 

 

 

 

Steinar

XXX

 

2 kommentarer
  1. For et flott sted! Jeg håper nye eiere steller pent med det.

   Jeg kunne faktisk bodd der..om jeg var ung og orket mer. Det er jeg ikke. Det går fortere og fortere nedover med årene.

   1. Det er utrolig flott der. Skulle gjerne overtatt, men det blir altfor mye og holde. Jeg er ingen handyman, men det er pappa. Han kan lage det meste og ordner nesten alt selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg