Ikke helt til topps, men en fin dag! NKK Bø 2019

I dag eller i natt ringte klokka 03.30. Slumret fem minutter før jeg stod opp. Gikk rett i dusjen for å våkne. Christopher var oppe noen minutter før meg og hadde allerede fått ut noen hunder til lufting. 04.10 var vi i bilen og på vei til NKK Bø og Nordic hundeutstilling. Turen opp gikk greit og vi hadde akkurat nok tidtil og komme i orden før utstillingen begynte.

For vår del så gikk det som jeg hadde tenkt, ingen topp plassering, men vi fikk gode kritikker. Jeg hadde ingen forventning om å få noe særlig mer på våre hunder ut i fra hva dommeren har gitt mine hunder før, men det var moro å komme i gang med utstilling sesongen.

Det er alltid koselig å treffe venner fra utstillingsmiljøet igjen. Å se andre nye hunder er også moro. Jeg var spent på å se de to hundene som ble BIR (Best I Rasen) og BIM (Best I Motsattkjønn) om fredagen, da var ikke vi der. De imponerte ikke, helt vanlige og jeg synes det var andre som hadde fortjent mer å vinne, men med den dommeren som var den dagen så forutså jeg at dette ville  bli resultatet.Ikke mor men slik er det, dommere er mennesker de også og noen har mer vanskelighet med å være subjektive enn andre 🙂

Gleder meg allerede til neste utstilling, det blir NKK Kristiansand i mars:)

Her er de tre hundene vi stilt ut i dag:
NJV-18 House Of Fun’s Dj Don – Excl2
NJV-18 House Of Fun’s Dj Diva – Excl2
CELA Menulio Sviesa – Excl2

 

 

 

 

 

 

Steinar
XXX

#hundeutstilling #nkkbø19 #dogshow #showdogs #hvitgjeterhund #kennelhouseoffun

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg