Helsesjekk!

I går bar det av sted til legen for helsejekk, dyrlegen. Selv om noen tenker at det kunne vært meg så var det altså en av hundene våre. Vi reiste til Mandal Smådyrklinikk med Kela. Hun ble nettopp to år så da er tiden inne for AD (albuer) og HD (hofter) røntging. Vi planlegger paring av ho nå på vårparten og da er det best at alle helsetester er i orden. Vi fikk også tatt to gentester, blod, som rasen også bør gjøre.

Kela var som alltid glad og lykkelig. Hun logret da hun kom opp på bordet hos veterinæren og jammen logret hun litt da hun fikk bedøvelsesprøyten. Hun er rolig og avslappet og da vi ventet på at dyrlegen skulle komme la hun seg ned og slappet av. Ikke mye å stresse for. Dyrlegen skrøt også masse av ho, at ho var så omgjengelig og rolig 🙂

 

 

Det tok litt tid før bedøvelsen slo inn, men da jeg forlot rommet hadde hun lagt seg ned med en gang og sovnet, en lipen pappajente ho der. Bilder ble tatt og blod ble tappet, nå er det bare å smøre seg med tolmodighet og vente på avlesningsresultatene.

 

 

 

Steinar
XXX

#veterinærbesøk #hund #hvitgjeterhund #bergerblancsuisse #sveitsiskhvitgjeterhund #doglife

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg