En god bølge!

I helge var vi på campingtur til Varhaug og dobbel utstilling. En koselig utstilling der vi egentlig har gjort det ganske greit årene før.

Denne helga gikk det også veldig bra for våre hunder, og vårt oppdrett 🙂 Vi stilte tre hunder hver dag fordelt slik: Dennis i junior hannhund klassen, Leo i åpen hannhund klasse og Diva i junior tispe klassen.

Lørdag bleresultatene slik:
House Of Fun’s Dj Don (Dennis): 2.BHK og BIM-junior
House Of Fun’s Dj Diva (Diva): BIR og BIR-junior
Majestic Boy Las Kornas (Leo): VG

Søndag ble det slik:
House Of Fun’s Dj Don (Dennis): BIM og BIM-junior
House Of Fun’s Dj Diva (Diva): BIR og BIR-junior
Majestic Boy Las Kornas (Leo): 2BHK CERT og NORSK CHAMPION

 

 

Utrolig deilig å få det norske championatet på Leo. Hadde egentlig ikke helt forventet det denne helgen da han enda er i vokse periode og kroppen er enda hengslete. Dennis og Diva kan ikke ta flere cert i Norge før etter de er fyllt to år, de er det som heter full certet. Det certet de får etter fyllte to år utløser deres norske championat. Vi er kjempe stolt av våre hunder, ikke bare resultatmessig, men også hvordan de oppfører seg i og utenfor ringen. De oppfører seg også eksemplarisk på campen, ingen problemer å ha dem med.

 

 

Det er flere på campen som tar veldig lite hensyn til andre. Det er greit at det blir litt lyd, men å la hunder stå i bil eller i vogn og ule/gneldre i over en time rundt midnatt, det er ikke greit. Hadde de enda sagt ifra til hundene og vist at de brydde seg om at de ikke skulle holde andre våkne hadde vært fint. Å bo på en slik camp der det er mange på liten plass MÅ man ta hensyn.

Selv med gneldrete hunder rundt oss hadde vi en fin tur og weekend. Gode campingvenner gjør det verdt å bo på slike utstillingscamper. Lørdag ettermiddag ble det grilling, kjas og masse latter 🙂 Takk til våre campingvenner for en flott helg!

 

 

Steinar
XXX

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg