En del av det hele… i Sverige!

Da sitter jeg her, i bilen. Motoren går, musikken spiller og det regner ute. Jeg sitter her i bilen i Vänersborg i Sverige.

 

 

Det er utstilling og det regner. Vi har ikke tatt med utstillingstelt, men fikk parkert bilen rett ved inngangen. Hundene ligger bak og slapper av.

Første del er unnagjort. Begge to fikk flotte kritikker i rasebedømmelsen. Det er Hvit Gjeter vi stiller, Diva og Dennis. Dennis ble best i rasen (BIR). Han fikk også svensk cert og svensk Nordic cert. Diva ble nummer to av tispene og svensk reserve cert og svensk reserve Nordic cert. Veldig stolt av hundene og oppdrettet vårt.

 

 

Vi hadde meldt på her for å kanskje møte mitt svenske HG hunder, men slik ble det ikke. Kun tre voksne og alle tre fra Norge. Skuffende! En svensk valp, men det var ikke så å se på, valp et valp 😊 En fin valp for all del.

Nå er det ikke lenge til finalerundene begynner. Tror jeg må finne noe mat slik at jeg er klar til vi må begynne å gjøre oss klare.

Været kan ville gjøre noe med, antall påmeldte kan vi heller ikke gjøre noe, det er en del av det hele. Tar det som det kommer og koser oss med venner! 🙂

Steinar

XXX

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg