Back again! Nye prosjekter!

Hei igjen alle sammen. Så var vi tilbake etter 18 dager fri fra bloggen. Jeg har tenkt masse på den og har hatt lyst å skrive, men tiden strakk liksom ikke til. Det jeg hadde lyst å skrive om tror jeg ikke ville blitt tatt så godt i mot. Har hatt mange tanker ang temaer som kan tas feil opp av enkelte. Ikke lett å ha en jobb der man ser og opplever ting man ikke kan skrive om, selv på generell basis. Alltid noen som føler seg truffet.

Nå er det nytt prosjekt på gang, denne gangen er det soverommet. Det blir maling og kjøp av innredning. Sitter ikke og venter så i dag, første dag av ferien, var det bare å sprette malingspannet. Har holdt på i litt over 6 timer, med noen pauser.

Maskeringen er kjedelig, men jeg er ikke så stø på hånden at jeg tør å male uten 🙂 etter det var det bare å begynne. Begynte med rulle, men det ble ikke bra. Kosten gjorde det bedre, men tar jo mye lengre tid. Kost og fylle panelovergangene er noe dritt…. skikkelig kjedelig arbeid. Jeg er egentlig ikke noe maleperson, men så håper jeg det blir fint til slutt og kan glede meg over et greit resultat.  Christopher vasket vegger først.

Fargen som er valgt er Dark Teal. En ganske mørk farge, men jeg liker å ha det mørkt på soverommet. Jeg vil også kjøpe en sengegavl, ny taklampe og hjørnegarderobe. Håper det blir fint.

 

 

 

Steinar

XXX

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg