Da er det bestemt og tiltak iverksatt!

Ja da er det bestemt!

Om ikke alt for lenge kommer leiligheten min ut for salg. Det er en 86/88 kvm stor vertikalt delt leilighet i tomannsbolig, over to plan. Leiligheten ligger i Søgne. Første etasje (der man kommer inn) innehlder liten gang, stue og delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang til god terrasse. Stua har mye vindu slik at sol og utsikt skaper god romfølelse. Under etasje inneholder to soverom, bad og vaskerom med utgang til hage. Det er varmekabler i ett soverom, mellomgang (nede) og bad. Usjenert hage med platting og veldig gode sol forhold. I hagen er det også oppført en 15 kvm sto bod til bortsetting, den er ikke isolert men det er innlagt strøm. Leiligheten ligger på en topp og har sol hele dagen, sola står opp på fremsiden av huset og beveger seg rundt slik at formiddag og ettermiddag/kveld er den i hagen og på terrasse.

Nabolaget består av eneboliger og et pat tomannsboliger, barnefamilier og et ungt miljø. lekepark/område rett utenfor leiligheten og 50 meter til akebakke om vinteren. Området er en del opprustet i senere tid med parkanlegg og lekeområder i umiddelbar nærhet. Et trivelig nabolag.

Etter at jeg og Christopher kjøpte Villa Vollen og har bodd der i fire år velger jeg å selge for å kunne legge pengene i det vi allerede har. Om det blir der vi bor nå eller annet vet jeg ikke enda, men vi tar ett steg om gangen. Nå har megler og takstmann vært der og til uka kommer fotograf. Prisantydningen er satt til 2.090.000 så det blir spennende og se om jeg får solgt til den prisen. Litt over hadde selvfølgelig heller ikke gjort noe.

Spennende tider, detter er ett av prosjektene jeg har tenkt på når jeg har skrevet at nye prosjekter og tanker  er i sving 🙂 

 

Steinar 
XXX

6 kommentarer

Siste innlegg