Batteri radio og stearinlys!

Så var det høststorm igjen. Lurer på hvor mye vi merker til den utenom strømbrudd. Det er varslet godt m vind og folk er oppfordret til og holde seg inne. 

Aviser og nyheter har anbefalt å hente barn tidlig på Sfo og i barnehage. I Kristiansand sendte de hjem elever i 15.00 tiden. Vi hadde åpent som vanlig, men mange ble hentet tidlig. 

Jeg tenkte jeg måtte komme meg hjem før den verste vinden satt inn, så jeg kjørte hjemover i tre tiden. Jeg måtte bare svinge innom Høllen og kjenne hvordan været var ut mot havet. Ganske god vind og en god del folk hadde tenkt det samme som meg. Flere hadde med seg kamera, jeg nøyde meg med mobilen. Fikk tatt litt bilder og snappet 🙂 

 

 

 

 

Da jeg kom hjem var strømmen gått. Jeg tenkte egentlig at den var borte for jeg fikk melding i ett tiden at det var problemer med strøm i mitt område. I Hagen var det spor av sterk vind, hagemøbler lå strødd. Det var bare å komme seg inn og få på regntøy, ut i hagen og bære inn. Gikk fort så nå er det sikret i garasjen. 

Etterpå var det bare å få ut hunder. Vi var ute en god stund og de fikk løpt fra seg. Igjen, deilig å komme hjem og kunne bruke tid med hundene. 

Nå har vi fyr i ovnen og tent lys, noen levende og noen på batteri. Vi har også batteri på radioen så vi kan høre musikk og nyheter. Koselig, nesten litt hytte følelses. Vi skulle vært av sted til noen venner i bygda, men på grunn av strømbruddet tror jeg ikke det blir noe av. 

Cola Zero, brød, pålegg, chips og pledd…. Jeg skal klare meg jeg. Knud får stikke innom om han vil, jeg skal følge med i vinduet 🙂

 

 

 

 

 

God helg alle sammen! <3

Steinar

XXX

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg