Dypt savnet!

Som dere som følger m bloggen og som kjenner oss så vet dere at dagene og ettermiddagene går i ett, og kveldene blir sene. Jeg er som oftest ikke hjemme før i ni ti tiden og har da vært på farten siden kvart over syv om morgenen. Etter jobb er det som regel kurs eller å holde utstillingstrening. Moro å tilbringe tid med så mange flotte folk…meeeennnn…..!

Ja det er et men, og i fare for å høre klagere ut så er det ikke å klage jeg vil. Som sagt trives jeg med og holde kurs/trenger og treffer mange fantastiske folk på min vei. Folk og hunder som utfordrer meg på positive måter, som gjør at jeg må utfordre meg selv og være bevist på min måte å være instruktør på.

I dag var en dag uten noe form for trening etter jobb. Jeg kunne også gå fra jobb til vanlig tid. Etter jobb kjørte jeg en tur på et lite personlig oppdrag, som fikk meg til og avskrive noe av «planene», og kom hjem da det enda var lyst. Jeg var alene hjemme med hundene og koste meg då utrolig mye. De løp rundt og jeg ryddet. Vi hadde litt godbitsøk rundt på tomta og det synes de var utrolig moro. Denne hjemmetiden er dypt savnet, utrolig dypt savnet. Med mye av døgnet andre steder enn hjemme føler jeg at samspillet med min egen flokk falmer. Jeg har ikke lenger den samhørigheten med alle hundene og det var kjipt å føle på. Skulle så gjerne hatt mer tid hjemme 🙂 

Håper at prosjektet vil endre på dette slik at jeg kan tilbringe mer tid sammen med mine ❤️

Følg gjerne snapen min for innblikk i både hundehverdag og ellers hva jeg holder på med 🙂 stone-scar er navnet. 

 

 

Steinar

XXX

#hvitgjeter #savn #hunder #hjemlengsel 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg