Når drømmene vandrer og planer legges!

Nok en flott helg er over, og gjen har vi vært omringet av flotte folk. Ekte folk som bruker tiden og energien sin på at alle skal føle seg vel ❤️

Fredag var det hjemmetid, jeg shopper inn noe god mat og ei vinflaske. Det ble biff m båtpoteter og soppstuing. Vin og tente lys gjorde det til en avslappende og koselig kveld. Et par episoder av vår nye favoritt serie ble det også. 

Lørdagen var jeg hjemme alene hele dagen. Jeg fikk gjort en del i huset og det føltes utrolig godt. Deilig og holde på slik i eget tempo og nesten kose seg med husarbeid. Om kvelden var vi invitert til Eva, sammen med andre av hennes venner. Det ble en utrolig flott aften. Så utrolig spennende mennesker med så mye de har opplevd, en inspirasjon og energiboost 😊. 

Søndagen var jeg litt redusert, ikke dårlig, men kjente at det hadde blitt noen cider kvelden før. Våknet allikevel med en godfølelse og at gårsdagen hadde vært super. Det ble en dag på sofaen før ettermiddagen på nytt ble tilbrakt sammen Eva og to av hennes franske venner. 

Det er mye grubling for tiden, hva gjør vi? Hva går vi for? Har vi is i magen? Alle spennende tanker og ideer….. Når det settes ord på drømmer og ideer planlegges da er det godt å ha noen å dele dem med. Spesielt med folk som har opplevd masse og sett masse. Det får mange ganger satt nytt liv i ideer og planer. 

Dere skal selvfølgelig få høre mer om planene, men først må vi få sortert litt. 😊

Takk alle som har bidratt til denne flotte helga! ❤️

Selv om det kan hvile mørke skyer og dårlige mennesker i nærheten så stopper ikke vi med å nå våre drømmer! 

 

Steinar

XXX

6 kommentarer

Siste innlegg