Romsøk! Mandager er flotte!

Nok en mandag nærme seg slutten, nok en smeller mandag er snart over. Disse mandagene er gull. Tenk å kunne begynne uka med en flott treningsgjeng. 

De tre siste gangene har vi hatt romsøk, i stede for planker/baner. I romsøk settes opp et provisorisk rom miljø, stoler, bord, sofa, komoder osv osv… duftlegemet blir gjemt rundt forbi i dette «rommet» og hundene søker etter det og markerer. Akkurat som smeller boksene. Vi bruker samme duft som i boksene. Leo jobber flott i rom søk også. Han er veldig ivrig, men klarer å samle seg slik at han mestrer oppgaven. Han er en utrolig flott fyr å jobbe med. 

Chris jobber med Diva og ho jobber også veldig bra. Hun kravler over alt for å finne det ho skal finne. Hun er blitt syv måneder og ser ut som hun har en kald og rolig hjerne og jobb mønster 🙂

Det sosiale er utrolig viktig. Vi er en flott gjeng. Alle kan ikke alltid og de som ikke kommer er savnet. Etter trening kjører vi opp til Evje og spiser kveldsmat på TippTopp. Da skravler vi om alt og ingen ting og lager masse moro. Latteren sitter løst og de rundt oss får bare spise kjapt om de ikke liker masse latter :)))) Det er en herlig gjeng! 

Nå er hunder luftet og stallen er slukket, en traktor jobber enda på jordet for å få inn høy. Det er meldt regn i morgen kveld. Det deilige livet på landet, jeg trives med det 🙂 

Natta alle sammen! <3

Bilder av Leo som jobber.

 

 

 

Steinar

XXX

6 kommentarer

Siste innlegg