Se de vokser og utvikler seg bra! Sommerbad! Trening!

En liten oppdatering på D-kullet vårt. Som jeg kanskje har skrevet før, men er ikke sikkert, så ble det to stykk igjen her hjemme. Vi har beholdt House Of Fun’s Dj Don og House Of Fun’s Dj Diva, Dennis og Diva til vanlig.

Dennis er en rolig avballansert gutt. Han tar livet med ro og tar ting i sin fart. Han er leken og nyskjerrig, en veldig behagelig valp. Div a er også en behagelig valp, men hun er nok en lite tanke mer rampete enn sin bror. Hun er også litt mer i farta og i høyere fart enn Dennis. Begge to har mistet valpetenner og fine bitt og nå begynner voksenpelsen på ryggen og komme frem. De har blitt ganske høye også nå så det kan være vanskelig å se forskjell på alle sammen når de løper rundt.

Både Diva og Dennis har vi begynt litt trening med. Noe lydighet. jeg trener mest med Dennis og Christopher mest med Diva. Da blir det slik at Diva får nok mest akkurat nå. Jeg har konsentrert meg en del om Leo sin smeller trening + bronsemerke øvelser og kun trent kontakt, sitt, dekk og innkalling med Dennis. Christopher har kommet litt lenger og har allerede begynt å legge ting til rette for rundering med Diva. Det blir spennende og følge dem videre med den sporten og alt det andre de også skal finne på sammen.

Diva har litt vanskelig for og holde seg om natten, så hun har hatt noen uhell. Hun tisser på seg i søvne, det virker som om ikke lukkemekanismen er helt optimal enda. Dette er noe mange valper kan slite med så vi håper det retter seg etter hvert. Natt til i dag har hun ikke hatt noe uhell. Hun sover ved siden av Christopher slik at han skal våkne dersom hun begynner og romstere for å få henne fort ut. Vi kan våkne av helt andre ting og tar dem da ut og da har hun allerede hatt et uhell. Det virker ikke som hun helt skjønner selv at det har skjedd. Vi krysser fingre for at det går fort over 🙂

Begge to er glad i vann og nå som det har vært så varmt har de lært seg å svømme. De andre hundene er glade i og bade og da har det vært lett å følge med uti 🙂 I dag har vi vært to ganger å duppet oss, en gang i Søgne i sjøen og en gang i kveld i ferskvann. Utrolig deilig for hele gjengen å plaske fra seg litt.

Så så langt er vi utrolig fornøyd med begge valpene. Senere denne uka skal vi treffe noen av de andre fra dette kullet som bor i nærheten, det blir moro. Altid moro å se dem igjen. Vi er heldige og får oppdateringsbilder fra andre kull også, ikke slutt med det dere <3

Bilder fra sjøen:

 

 

 

 

 

Kveldsbad med gjengen:

 

Diva og Christopher trener <3

Steinar
XXX

#hvitgjeterhund #sveitsiskhvitgjeterhund #sommer #bading #kennelhouseoffun #sol #sommer2018 #hundetrening

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg