To små hjerteknusere

En liten oppdatering på D-kullet, for dere som fulgte med på dem.

Vi valgte og beholde to stykker fra dette kullet, House Of Fun?s Dj Diva og House Of Gun?s Dj Don. Til dagligvheter de Diva og Dennis. De er nå blitt 4 måneder og er noen herlige valper. 

I helgen som var var de med på sin aller første utstillingshelg. Vi var i Sandefjord og tonutstillinger, en nkk utstilling og Hvit Gjeterhund klubb sin rasespesial. De fikk oppleve utstillingshelg med alle sine utfordringer, noe de tok på strak labb. Biltur, ligge i bur på utstillingsplass, sove i campingvogn og ellers alt som hører med. To snille valper har vi fått 🙂

Søndag 3.juni på rasespesialen var deres debut i utstillingsringen. På denne dagen er de 4 måneder og akkurat gamle nok til og delta på valpeshow. Vi har trent litt med dem så de var ikke helt uforberedt. Begge har vist gode takter under trening. Dette overførte de til debuten og begge viste seg flott. Begge fikk flotte kritikker og Dennis slo til med BIM valp. Han slo to stykk i sin klasse og han slo jammen meg den fra klassen over også. Utrolig stolte oppdrettere er vi :))

Vi gleder oss til mer trening av forskjellig slag med dem begge i tiden fremover. <3

Dennis:

 

 

 

Diva:

 

 

 

Steinar

XXX

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg