Ut i den store verden!

Jaja, så var dagen her. Valpene er åtte uker i dag og den aller første har forlatt oss. Han skal ikke bo så langt unna og vi får nok treffe han snart igjen. House Of Fun?s Dj Diesel skal til daglig hete Odin. Vi ønsker han og hans familie masse lykke til.

Dagen i dag starte med å klaregjøre valp for avreise. Alle ble badet og ble så rene og pene. Så var det å pakke sekken til valpen og finne frem kontrakten. De nye eierne kom i 1030 tiden for å kunne få så mye som mulig ut av den første dagen sammen med Odin. Vi gikk gjennom kontrakt og ellers småting som kan være greit og informere om. Det er også viktig for oss at alle våre valpekjøpere vet at de kan ringe til oss uansett når og om hva de måtte lure på. Vi skal alltid stille opp så godt vi kan. Det er også godt for eiere at de vet at dersom de må omplassere så vil vi bistå hele veien om ønskelig. 

Det å gi fra seg en valp er utrolig spennende. Vi håper jo vi har funnet det perfekte hjem til hver og en, og at valpene våre sprer glede til familiene. Å sende våre små ut i den store verden er også skremmende, hvem og hva vil de møte på, hva om de skader seg eller blir syke. Våre små hjerteknuser vil alltid ha en plass i våre hjerter, vi er så uendelig glad i dere <3 

 

 

 

 

Steinar

XXX

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg