Siste dagen, kapittel 2017 skal lukkes.

Så var den her da, den siste dagen. Den siste den siste dagen i desember, den siste dagen i dette året. Vi står på terskelen til et nytt år, ett nytt år med nye sjanser, nye utfordringer, nye bekjentskaper, nye begivenheter og mange nye valg. Hva vil det nye året bringe vet vi lite om, akkurat som vi vet lite om hva neste time, neste dag, neste uke og neste måned vil bringe. Det vi vet er at om vi er til stede så kan vi være med å påvirke hva som skal skje og hvordan det skal skje.

Jeg er heldig som bor i et land med ytringsfrihet, har et sted å bo, har mat på bordet og en jobb jeg trives i. gode kollega, gode venner og en flott familie. Jeg er heldig som kan drive med det jeg trives aller best med, hunder. Jeg bor i et land som dessverre ikke alle kan si det samme, desto viktigere er det at JEG er bevist på alle de godene jeg har og ikke tar det for gitt. Det er lett å ta ting for gitt i en hektisk hverdag, man må gi seg tid til og stoppe opp litt og tenke over de små ting.

2017 har gitt meg nye perspektiv på ting, det har gjort meg litt mer bevist på hva jeg vil og hva jeg ikke vil. Alt handler om valg. Jeg har sikkert gjort noen dårlige valg, men også noen gode valg. Jeg kan se tilbake på et år med mange fine opplevelser, sammen med gode venner. Venner som jeg håper jeg kan reise sammen med også i 2018. Noen har skuffet meg innimellom, men ikke så mye at jeg har valgt dem bort. Jeg har også sikkert skuffet noen.

2017 og 2018 blir sikkert nokså likt innen hundemiljøet. Jeg har ingen tro på at menneskene der vil forandre seg. Noen vier sitt liv til og gjøre livet surt for andre. Baksnakking, heksejakter, sværting og falskhet vil det nok florere av, både IRL og på nett. Noen mennesker har altfor mye tid til overs som de bruker på å skape livet kjipt for andre. Hva kan jeg gjøre med det? Jeg kan ikke gjøre noe med andre, men jeg kan bestemme meg for hvor mye jeg selv vil delta. Jeg kan bestemme meg for at det jeg sier og gjør det kan jeg stå for. Jeg kan være ærlig ovenfor de jeg ikke liker med mitt sanne jeg og ikke gjemme meg bak anonymitet. Anonymitet er feigt! Jeg har null respekt for de som sender rundt dritt om andre og ikke står for det……

På jobb føler jeg at 2017 har gitt meg greit med utfordringer. I 2018 begynner vi med nytt opplegg som jeg gleder meg til og videreutvikle.

Jeg kan bli enda flinkere i 2018 og tenke på meg selv, sette meg selv foran andre og gjøre det som jeg ønsker. Jeg kan bruke min energi på de som ønsker å spre godhet og ikke skape splid. Jeg skal tenke mer på mine behov i 2018. 

Jeg pleier ikke ha nyttårs forsetter, det sluttet jeg med for lenge lenge siden. De holdes ikke allikevel, men jeg kan sette opp en liste over ønsker jeg har for 2018 og prøve å ta dem frem med jevne mellomrom som en påminnelse. Dette er mine ønsker for det nye året:

1. Bruke mer tid på MITT liv, meg selv i hverdagen.

2. Være ærlig ovenfor meg selv og andre.

3. Bli bedre til og ta vare på kroppen min, i forhold til diabetesen og trening.

4. Engasjere meg i samfunnsspørsmål som engasjerer meg og som betyr noe for meg.

5. Være mer åpen for nye utfordringer.

6. Jeg skal fortsette med å være barnslig og leken.

Jeg håper at disse ønskene blir noen av mine retningslinjer i det nye året 🙂 Da tror jeg 2018 kan bli et like flott år som det foregående.

Uansett om du har nyttårs forsetter eller ikke så håper jeg du får et godt år, at du fortsetter å drømme og at du ønsker å bli en bedre utgave av deg selv. Jeg håper du oppnår det du strever etter og at du blir lykkelig 🙂 jeg ønsker deg alt godt for det nye året <3

Steinar
XXX

 

 

 

 

 

 

#godtnyttår #2017 #2018 #ønsker #tilbakeblikk #leken 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg