Den følelsen!

I går (onsdag), siden dette skrives etter midnatt, var jeg innom treningssenteret etter jobb. Hadde bestemt meg allerede da jeg la meg tirsdag at jeg måtte trene. Det var nok lurt for etter jobb i dag fristet det mest å vare komme seg hjem. 

Jeg svingte inn på parkeringsplassen, men ble sittende litt i bolen og følge med på en diskusjon på FB. Viljen til å ikke trene ble enda litt mindre, men jeg tok meg selv i nakken og trasket inn. Fikk skiftet og kom meg ut i lokalet. Litt senete enn planlagt, men jeg var der. 

Oppvarmingen begynte bra. Med musikk på øret føltes ikke kroppen så trøtt. Skrudde opp volum og beina fant rytmen. 30 minutter på elipsemaskinen gikk flott. Jeg økte til og med motstanden litt. Beina føltes fine og pusten og pulsen likedan. En utrolig bra følelse. 

Så var det armer, mage, rygg og bryst. Vektene virket ikke sååååå tunge og jeg økte litt på noen av øvelsene. Godfølelsen var tilstede 🙂 sit ups var også overkommelig og økte med 10 ganger tilsaman. 

I og med at jeg økte tyngden på vekter merket jeg at blodsukkerlageret i kroppen ble brukt opp, derfor ingen ben øvelser i dag. 

Følte treningen i dag var veldig bra og at kroppen spilte på lag, det var moro og gir en ekstra opptur. Den følelsen!

Kroppen trenger også hvile og jeg har opplevd det damme før. Kroppen virker klsr for å yte litt mer etter noen dager i hvilemodus. 

Nå er det natta, sov godt alle sammen! <3

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg