Hotell anmeldelse, Rosfjord Strandhotell.

Rosfjor Strandhotell ligger idyllisk til ved vannkanten i Lyngdal. Det ligger også i gå avstand til Sørlandsbadet, et nytt og flott badeland for store og små. Hotellet har lyse og lune farger som gjør at atmosfæren er avslappende. Lobby og matsal har store vinduer mot stranden og havet, dette skaper den maritime stemningen og nærheten til havet.

Nærheten til havet er også gjenspeilet i maten. Det serveres mye sjømat, og den er utrolig god. Kjøkkenet er kjent for sine utallige smaker som er satt sammen i spennende varianter. Fisk er mye av hovedingrediensen, men kjøtt er også en del av menyen. Jeg har bodd på dette hotellet fem-seks ganger og alltid gleder jeg meg til maten. Middag og lunch serveres fra en meny og frokosten serveres som frokost buffet. Frokost buffeten er variert og har det meste som hoteller pleier å ha. Flere forskjellige brødsorter, knekkebrød, flere frskjellige gry, yoghurt, syltetøy, egg, bacon, pølser, kjøttpålegg, osv osv. Til å drikke kan du velge mellom melk, juice, vann, kaffe og te. Til lunch og middag kan du også velge fra vinkart eller diverse øl sorter.

Rommene er også lyse og trivelige, de er innredet med elemter og bilder fra naturen. Store vinduer som gir godt med lys. Mange rom har egen små balkonger, det er helst de rommene som vender mot havet. På andre siden ser du ut over den store campingplassen.

Baren er trivelig og har det meste av sprit og øl. Mange sitteplasser, i store eller små grupper. 

Skal du til Sørlandet og til Lyngdal vil jeg absolutt anbefale dette hotellet. barnevennlig/familie vennlig er det også. 

Vil du ha en konferanse eller kurs har hotellet store fine konferanserom. 

Jeg har alltid vært fornøyd med mine opphold! 🙂

**************

Rosfjord Strandhotell

Rosnesveien 25, 4580 Lyngdal

 

 

 

 

 

 

 

#hotell #rosfjord #overnatting #turist #gjest #konferanse #kurs #havet #sørlandet

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg