hits

Jippi... endelig!

Jeg bare måtte for nå har jeg gått og tenkt på det så lenge. Er så lei av å kun ha mobilen min å ta bolder med. Mobilen er grei den altså, men skulle gjerne hatt et kamera som jeg kunne zoome enda mer. Spesielt når jeg er på tur med hundene i skogen eller på andre ting, da har jeg savnet å kunne zoome inn motivet.

Det har stått mellom to kameraer, Nikon sitt og Sony sitt. To forskjellige kamera i type og størrelse. 

 

Jeg har i alle år hatt et Canon speilrefleks kamera som jeg har vært veldig fornøyd med, men nå prøver jeg et Sony system kamera. Valget ble også gjort på grunn av at Sony kameraet er mindre og lettere, og derfor lettere å ta med på skogsturer eller som håndkamera. Etter at jeg startet bloggen har jeg også hatt lyst til og presentere dere fine bilder i god oppløsning, håper jeg kan få bedre kvalitet på bildene nå :)

Nå gleder jeg meg til og ut og ta bilder, det skal bli kjempe moro.

Hvilket kamera bruker du? Og hvilken type linse har du?

Her er mitt kamera :))

 

#foto #kamera #sony #nikon #fotografering 

2 kommentarer

Marie

18.12.2017 kl.13:09

Jeg bruker canon 6d mark ii og objektivet jeg bruker er en 50mm med en blenderåpning på 1.4 :D

baresteinar

18.12.2017 kl.14:12

Marie: Hei, så mange flotte bilder du hadde på bloggen din. En koselig blogg foresten :) Liker så godt de bildene med dus bakgrunn og at du får frem fargene på det som er i fokus :) Stikker innom bloggen din igjen :)

Skriv en ny kommentar

baresteinar

baresteinar

41, Kristiansand

Mann i 40 årene, samboer med Christopher. Bor på landet sammen med hester, katter, hunder, høner, kaniner og allverdens småkryp, fritt for glamor og paljetter. Vokst opp i Kristiansand og bor nå i Finsland. Utdannet førskolelærer og jobber som SFO-leder.

Kategorier

Arkiv