hits

Dressen som vekker opsikt

Jeg har aldri gjort noe særlig av å skille meg ut eller stikke meg frem. Min personlighet er ikke selvhøytidelig og jeg kan godt le av meg selv. Derfor synes jeg også det av og til kan være moro å skille meg ut litt.

For et års tid siden var jeg og noen venner i byen for å se på alle tilbudene på "handelens dag". På vei hjem gikk vi forbi Moods Of Norway butikken og et stativ med 70% stod på gata. På dette hang en dress som fanget blikket mitt med en gang. Den vil jeg prøve og se om passet. Størrelsen var kanskje litt stor, lang på bein og armer, men det kan jo rettes. Dressen satt greit så da var det helt klart en dress jeg MÅ ha.

Tanken for bruk av dressen var på hundeutstilling. Jeg brukte den i Norge og Danmark i fjor på Dansk Vinner show og Norsk Vinner show. vet ikke om det hjalp på resultatene men oppmerksomhet det fikk jeg.

I år var det på tide å ta den frem igjen, denne gangen på julebord. Må si meg godt fornøyd med den :)


(Bilde lånt fra nett)

 

 

 

#dress #julebord #klær #moodsofnorway #fest #stilig

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

baresteinar

baresteinar

41, Kristiansand

Mann i 40 årene, samboer med Christopher. Bor på landet sammen med hester, katter, hunder, høner, kaniner og allverdens småkryp, fritt for glamor og paljetter. Vokst opp i Kristiansand og bor nå i Finsland. Utdannet førskolelærer og jobber som SFO-leder.

Kategorier

Arkiv