hits

Velkommen advent og desember, vi på SFO er klar!

Ja da er vi i gang. Første dag i desember og første "luke" i adventskalenderen. I år har jeg ikke gjort det store ang kalender, ikke det at jeg pleier det, men i år har jeg valgt kalenderen til Vipers. Håndballaget "vårt" som er i eliteserien og som jeg heier på :) 

På SFO er treet kommet frem og ivrige barnehender var med og pyntet det. Det blir jo som det blir, men så lenge ungene er fornøyd og stolt er oppgaven mer en godkjent.

Vi er allerede godt i gang med å lage julegaver og barna er ivrige nissebarn, klipper, lime, snekrer, forme og modelere. Det aller meste er ferdig så nå i desember blir det masse kos håper jeg :) Vi skal bake og smake, spise grøt, pepperkaker og andre julekaker, se julefilmer og spise klementiner. Adventen på SFO håper jeg blir gode stunder som barna kan minnes når de blir eldre.

Det eneste som mangler er snøen. Jeg bor litt lengre inn i landet så hos oss har vi de perfekte rammene rundt juletiden, håper snøen kan få ligge og at vi i år kan ha hvit jul :)

Har du noe minner fra din tid på skolen da du var barn? Gjerne kommenter i kommentar feltet under, kanskje jeg får noen gode ideer til SFO :)

God advent alle sammen og velkommen til desember

#advent #kalender #kos #kaker #julegaver #SFO #stemning #snø

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

baresteinar

baresteinar

41, Kristiansand

Mann i 40 årene, samboer med Christopher. Bor på landet sammen med hester, katter, hunder, høner, kaniner og allverdens småkryp, fritt for glamor og paljetter. Vokst opp i Kristiansand og bor nå i Finsland. Utdannet førskolelærer og jobber som SFO-leder.

Kategorier

Arkiv