hits

Utrolig positivt! (bilde dryss)

Da er jeg kommer litt til hekte igjen. Etter skolebesøket har jeg vært å spist deilig sushi, trent en time og slappet av. 

Skolebesøket var utrolig positivt. En flott SFO leder som er engasjert og skapende. Gode rutiner og tydelige beskjeder. Det har vært spennende og snakke om forskjeller og ulikheter, men mye av det de har her er gjennomførbart hos meg også. Jeg gleder meg til og komme hjem og presentere tanker og ideer. Vi gjør mye av det samme og har mye likt fokus. Det er bare små justeringer hos oss som skal til for å heve hverdagen litt. 

SFO?n jeg driver har godt rykte i bygda og vi har flotte voksne. Vi trenger bare noen verktøy for å heve SFO hverdagen enda høyere, vi vil jo bli så gode som vi kan<3

i dag fikk jeg meg også en gåtur i litt lys. Været har vært grått, men opphold. Deilig å tusle rundt og lufte hodet :) Det ble jo tatt noen bilder :) Stavanger er en kjempe flott by, koselig bykjerne og mange koselige utesteder for sosiale treff. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#stavanger #tur #sushi #turist #sfo #skole #bilder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

baresteinar

baresteinar

41, Kristiansand

Mann i 40 årene, samboer med Christopher. Bor på landet sammen med hester, katter, hunder, høner, kaniner og allverdens småkryp, fritt for glamor og paljetter. Vokst opp i Kristiansand og bor nå i Finsland. Utdannet førskolelærer og jobber som SFO-leder.

Kategorier

Arkiv